خواص سیر سیاه برای معده
خواص سیر سیاه؛ 7 فایدهی بینظیر این مادهی غذایی برای بدن دیجیکالا مگ
با اضافه کردن سیر به رژیم غذایی خود، میتوانید از خواص آن برای کاهش التهاب معده بهرهبرداری کنید. میل جنسی را افزایش میدهدبسیاری از افراد مدعی هستند که خواص سیر سیاه در زود انزالی و بهبود عملکرد جنسی قابلتوجه است. چون به دلیل داشتن آنتیاکسیدانهای فراوان میتواند جریان خون را در اندام تناسلی بهبود بخشد، سطح انرژی بدن را افزایش دهد و روی سایر عناصر مرتبط با فعالیت جنسی تاثیر بگذارد. خواص سیر سیاه تأثیرات مثبتی بر سلامت قلب و عروق دارد، تقریباً مشابه سیر تازه.
سیر سیاه ممکن است از طریق خواص منحصر به فردش از کاهش وزن حمایت کند. سیر سیاه سرشار از آنتی اکسیدانها به ویژه اس-آلیل سیستئین است که میتواند متابولیسم را افزایش داده و تجمع چربی را کاهش دهد. خواص سیر سیاه برای معده چیست؟تحقیقات نشان میدهد که سیر سیاه احتمال ابتلا به سرطان معده را کاهش میدهد.
آنتیاکسیدانهای موجود در سیر سیاه میتوانند به تقویت سیستم ایمنی بدن کمک کنند. این امر میتواند به بدن شما در مبارزه با عفونتها و بیماریها کمک کند. سیر سیاه برای دیابت با افزایش انسولین در بدن و یا با کاهش مقاومت به انسولین صورت می پذیرد. بدن از طریق هموستاز قند خون را تنظیم می نماید ولیکن زمانی که عمل هموستاز در بدن به درستی انجام نشود سطح قند خون افزایش یافته و اصطلاحا می گویند فرد مبتلا به دیابت شده است. سیر سیاه موجب کنترل و بهبود عملکرد هموستاز در بدن شده و از ابتلا به دیابت جلوگیری می نماید.
تیموکینون همراه با مشتقات آن مانند تیموهیدروکینون و تیمول مهمترین مواد دارویی سیاه دانه هستند که به طور فراوان در سیاهدانه یافت میشوند. مطالعهای در سال ۲۰۱۸ نشان داد ۱۲ هفته مصرف مکمل سیر (یک گرم در روز) در کاهش درد و زنان دچار آرتروز زانو و چاقی موثر بود. مطالعه اخیری نشان داد سیر عملکرد دوچرخهسواران را در آزمایشی به مسافت ۴۰ کیلومتر بهبود نداد. بااینحال، سیر ممکن است استرس اکسیداتیو مرتبط با ورزش و آسیب عضلانی را کاهش دهد. مطالعات حیوانی نشان میدهند آلیسین موجود در سیر همچنین ممکن است به محافظت دربرابر زوال شناختی کمک کند.
به همین دلیل، سیر سیاه سرشار از آنتیاکسیدان است و میتواند به محافظت از سلولهای بدن در برابر آسیبهای اکسیداتیو کمک کند. در این مطالعه، به موشهایی که رژیم غذایی سرشار از چربی و قند داشتند، عصاره سیر سیاه داده شد و درمان با این عصاره، منجر به کاهش کلسترول و التهاب و تنظیم اشتها موشها شد. کاهش قند خون میتواند منجر به پیشگیری از بروز علائم دیابت و مشکلات کلیوی شود. برای درستکردن سیر سیاه، باید سیر خام را به مدت 50 تا 90 روز در دمای تقریبی 60 تا 77 درجه و در رطوبت 80 تا 90 درصد نگهداری کرد. بعد از تخمیر، سیر سیاه رنگ شده، حالت ژلهای و مزه شیرین پیدا میکند و بافت آن نرمتر میشود. واکنشهای شیمیایی که در طی تخمیر در سیر اتفاق میافتد، در نهایت باعث میشود بافت سیر تغییر کند و این ماده غذایی خواص زیادی پیدا کند.
برخلاف برخی از داروها، اطلاعات موجود نشاندهنده هیچ گونه عوارض جانبی در زمینه لاغری نیز نیست. سیر سیاه و سیر معمولی برای درمان مشکلات جنسی نیز میتوانند مفید باشند، اما نتایج کاملا قطعی در این زمینه وجود ندارد. برخی از تحقیقات نشان دادهاند که مواد غذایی غنی از روی و منیزیم میتوانند در درمان زود انزالی کمک کنند، و سیر سیاه یک منبع غنی از این مواد است.
حبه سیر سیاه
سیر سیاه حساسیت زاست
سیر سیاه حکیم زمانی
خواص سیر سیاه
سير سياه خواص
سیر سیاه خرید
سیر سیاه خواص ان
سیر سیاه خواصش
سیر سیاه خانگی
سیر سیاه خشک